SP.2023-095

Buitenschoolse opvang

De kleurrijke en gezellige locaties van gro-up kinderopvang liggen verspreid in de verschillende wijken van Zoetermeer, Boskoop en Alphen aan den Rijn. gro-up kinderopvang biedt een plek waar kinderen zich met plezier kunnen ontwikkelen. Met onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang bieden we voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van je kind. Zo beleeft jouw kind een fijne dag.

Onze visie op kinderen

Wij luisteren naar kinderen. Wat hebben zij nodig? Zo helpen we hen zich te ontwikkelen en te functioneren in de wereld van de toekomst. Wij laten kinderen zelf ontdekken wat hun kracht is en hoe zij groot willen worden. Behalve dat kinderen spelen leuk vinden, leren zij door te spelen. Waardoor zij ervaringen opdoen en vaardigheden ontwikkelen.

Bij gro-up kinderopvang ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, niet op het presteren. Omdat kinderen situaties op een verschillende wijze beleven, is het eindresultaat voor ieder kind anders. Zo kleurt een kind op zijn eigen manier de wereld.

Meer informatie over gro-up kinderopvang en het inschrijfformulier vind je op: www.gro-up.nl/.